Het werkjaar is intussen officieel weer van start gegaan. Dat voelen we goed aan het stijgend aantal telefoontjes en mailtjes, de vraag om info en prijzen. Hoewel we tijdens de zomermaanden stevig op onze koers beleven, zijn we –vanuit het professionele standpunt- altijd blij als alle machines weer draaien en productiebedrijven er weer volop tegenaan gaan.

Natuurlijk bleven wij tijdens de iets kalmere zomermaanden niet bij de pakken zitten. Dersou en Martin vervolledigden hun opleiding, zijn nu gecertifieerd voor VCA en kunnen in alle veiligheid (en met de juiste papieren) op een hoogtewerker aan de slag. We kregen opleiding van onze Duitse fabrikant WIKA over alle mogelijke sanitaire toepassingen, en een update over flowcomputers en batchcontrollers van onze fabrikant Contrec.  En Dersou deed nog meer installaties met onze nieuwe Multicon toestellen.

Naast de business was er ook pleasure, natuurlijk, want zo zijn we ook wel een beetje, hier bij Retec. De Ice Bucket Challenge die deze zomer ook naar ons doorgestuurd werd, leverde gelukkig een mooie donatie op, maar toch ook de ijsemmers – voor de fun, tijdens onze jaarlijkse barbecue. Die stond dit jaar ook in het teken van Martin zijn vijfde Retec verjaardag, en we zetten hem graag in de bloemetjes hiervoor.

Het was mogelijk eventjes stil op deze blog, u leest gelukkig dat we hiervoor een pak goeie redenen hadden ;)