U weet dat we op onze blog graag iets vertellen over wat zich achter de schermen van Retec afspeelt. We zijn ook niet altijd niveau aan het meten, natuurlijk. Toen iemand me onlangs vroeg naar onze taakverdeling, kon ik eigenlijk alleen besluiten dat we allemaal all round zijn. Ons team is klein maar dapper. 

Onze super-ingenieurs (die u kent als specialisten wanneer het gaat over niveau, druk of debiet)....herstellen ook de boiler bij Retec als dat moet, bouwen uit oude onderdelen een nieuwe pc, intussen goochelend met de nieuwe software, zorgen voor ambiance, leren ons alles over hondenrassen, of demonstreren het betere gewichtsheffen (al dan niet met gescheurde broeken tot gevolg) .... 

Sabine (die voor u de hele orderhandling doet) bakt de lekkerste taarten, deelt al haar recepten met ons, zorgt eigenhandig voor waterlelies in onze vijver, en vergeet geen enkele verjaardag binnen het team.

Sinds David en ik het roer van Rudy (de grootste all-rounder die ik persoonlijk ken) mochten overnemen, zijn ook wij nog meer all round geworden. David blijkt een meester-fiscalist in wording, en stimuleert ons om te sporten als hij hier zelf in zijn koers-outfit verschijnt. Ikzelf hou ook wel van tweewielers, maar stimuleer dan liever de gemotoriseerde versie ervan ;-). Ik mag me dit jaar weer gaan toeleggen op mijn oude liefde van de communicatie, en ik hoop dat u dat zal merken.

Het hele jaar door zullen we ervoor zorgen dat u alles kan lezen over "ons vak". We zullen hiervoor ook alle kanalen gebruiken, zodat u ons zeker niet kan missen. Stuur ons gerust uw vragen en uitdagingen door, wij kijken er naar uit een oplossing te vinden voor elke applicatie. Waar moet gemeten worden... zullen we zijn!

Nu u ons een klein beetje beter kent, weet u ook dat we dit zullen doen met de glimlach en de arbeidsvreugde van een competent en heel gezellig team!

Tot gauw!