Om elke dag opnieuw de meest boeiende vragen over niveau-, druk- of debietmeting te beantwoorden, doet ons team haar uiterste best om zoveel mogelijk applicaties beter te leren kennen.

Natuurlijk volgen wij heel veel productopleiding bij onze diverse fabrikanten. Hun specialisten en R&D-mensen geven ons dan vol passie een diepgaande opleiding over de nieuwe producten of ontwikkelingen. Die opleidingen geven ons de kans mee te blijven.

Maar we bekijken het nog liefst van de andere kant, de kant van onze klant. We hebben vaak het geluk dat klanten ons meenemen in hun productiehal, en dat wij voor een kwartier of voor een dag meedraaien in een fabriek waar bakolie knettert, machines extruderen, plastic tot garen verwerkt wordt, of zoutzuur een weg naar de eindklant vindt. Altijd weer spannend….vooral als dat boven dampende vaten of bovenop een 50 meter hoge silo gebeurt…

Nodigt u ons ook eens uit voor een opleiding in uw fabriek? Leert u ons uw job beter kennen? Toont u ons eens uw dagelijkse praktijk alshet om niveau-, debiet- of drukmeting gaat?

Ook al zijn we met meer dan 20 jaar ervaring toch al behoorlijk opgeleid in het vak, we weten dat we van u nog veel kunnen leren!