We zijn heel trots ons nieuwe teamlid Stefaan Van Durme aan jullie te mogen voorstellen.

Stefaan voorstellen is misschien niet nodig? Velen kennen hem als het gezicht van Krohne Belgium. Zo leerden wij Stefaan ook kennen. Op de vakbeurzen kwamen we elkaar altijd tegen. De koffies die we er samen dronken, leidden eerst tot een samenwerking tussen onze bedrijven, en nu tot deze nieuwe stap.

Ons 7-koppig team wordt met andere woorden versterkt door een man met veel ervaring in de branche. Stefaan wordt onze Business Developer. Concreet betekent dat dat hij deuren gaat openen, en markten en producten gaat verkennen voor ons.

Al 25 jaar groeit Retec “organisch” en heel stabiel. Sinds de overname in 2013 lag de klemtoon op die stabiliteit. Dankzij investeringen in software en efficiëntie konden we de groei ook realiseren met het bestaande team.

Vandaag zijn we klaar voor een volgende fase, met nieuwe meetinstrumenten die passen binnen ons productaanbod en 4.0.-proof zijn, met nieuwe markten die we kunnen aanboren, met een nieuw kantoor in Gentbrugge vanaf maart 2019 en met deze eerste uitbreiding van ons team.

Stefaan, zeer welkom!

 

Stefaan van Durme (midden):  “De job is een mooie uitdaging voor mij. Zowel Retec als ikzelf hebben best wel wat groeiambitie. Het zeer grote productgamma en met de service-gerichtheid van Retec waren ook twee extra factoren die me steunden in de beslissing,”