“We volgen onze klanten tot op de top van hun silo’s”

We weten dat niveaumeting cruciaal is op elke industriële site. Een verkeerde, defecte of slecht afgestelde melder kan een volledig proces in de war sturen. Net daarom maken we er een erezaak van om u goed te leren kennen en uw situatie te analyseren. Het juiste (niche)product voor uw specifieke toepassingen vinden, vergt een persoonlijke aanpak. En daar gaan we ver in.

Meetinstrumenten tot op het bot doorgronden

We zijn geen ‘box movers’ die ons succes afmeten aan verkoop van producten. Een samenwerking is voor ons pas geslaagd als we weten dat onze meetinstrumenten de sterke schakels zijn in uw industriële toepassing. Ons respect voor onze klanten en de knappe stukjes engineering van onze fabrikanten is te groot om een oplossing voor te stellen waarvan we enkel de performantie op korte termijn kunnen garanderen. Het plaatje moet op elk niveau kloppen.

Onze medewerkers kennen elk instrument tot in detail, van de bedrading tot de code van de software. Het volstaat niet dat we weten wat een instrument precies doet, we moeten het doorgronden om u gericht te adviseren.

Persoonlijk contact in kostuum of veiligheidskledij

We schikken ons makkelijk en snel naar uw situatie. De ene dag werken we met een veiligheidsbril en een helm, de andere dag in driedelig kostuum. Ons team beantwoordt binnen de 24 uur je e-mails en telefoons en is verder niet bang om uw silo’s te beklimmen of tanks te openen om poolshoogte te nemen. Dat toont aan dat iedereen zich betrokken voelt bij elk project, elk meetinstrument en elke klant. U mag op ons rekenen.

David Vervaele en Katrien Miechielssens,
Zaakvoerders Retec

Retec Instruments BVBA
Jan Samijnstraat 31
B-9050 Gentbrugge
Belgium

Tel: +32 (0) 9 366 57 29
Fax: +32 (0) 9 366 57 33
info@retec.be