Referenties

Tevreden klanten, daar doen wij het voor!

Na een bedrijfsbrand was het voor onze klant belangrijk de productie zo snel mogelijk  weer op te starten.

Lees verder

Bij deze zou ik jullie willen bedanken voor de goede service en de vlekkeloze levering van de goederen (rotonivo),aangezien deze niet standaard maten waren en bovenop nog eens ATEX zijn.
We hebben de installatie iets vroeger kunnen testen/opstarten met tijdelijke opstellingen en kunnen nu de definitieve gaan plaatsen om terug een veilige en volledig functionele installatie te hebben.

Bedankt!!

 

Snelle levering voor cruciale sensor

Dankzij de vlotte samenwerking tussen Retec en fabrikant Klay konden we onze klant heel snel helpen om een defecte sensor te vervangen

Lees verder

Sensor werd succesvol geplaatst en heeft ons gered van het stilvallen van de productie.
Ik wil allereerst jullie daarvoor bedanken voor de snelle service die jullie aan ons geleverd hebben.

Flowswitch zorgt voor perfecte goederenstroom

Onze klant Ter Polder is zeer tevreden over de Mutec Flowswitch. Ter Polder zorgt voor het mengen van verschillende merken kattenbakvulling en was op zoek naar de ideale sensor om dit proces beter te stroomlijnen. In dit geval moesten 3 goederenstromen gemengd worden tot 1 juiste kattenbakvulling.

Lees verder

 

 

 

Vele andere merken konden geen antwoord bieden op onze specifieke uitdagingen

Belgosuc kiest voor betrouwbaarheid met Klay

Belgosuc is een West-Vlaams bedrijf, opgericht in 1990. Met een eigen labo waar volop aan productontwikkeling gedaan wordt, en een productielijn in topconditie, groeit Belgosuc nog steeds verder, en dragen zij vooral kwaliteit hoog in het vaandel. Belgosuc verwerkt natuurlijke geselecteerde suikers tot half-fabrikaten, op een hoogtechnologische,kwalitatief zeer hoogstaande en milieuvriendelijke manier.

Lees verder

We hebben 25 Klay druktransmitters in onze productie, sommige toestellen zijn al 10 jaar in gebruik. Toch blijven ze even betrouwbaar, stabiel en nauwkeurig

Socomaille

Socomaille weeft technische textiel, jersey en interlock voor specifieke sectoren en toepassingen zoals voor de automobielindustrie, bagagefabrikanten, bedlinnen en matrasbescherming. Dankzij hun blijvende innovatie en aandacht voor kwaliteit is ook textiel voor de kinderzorg een belangrijke bedrijfstak geworden.

Lees verder

In lijm is niveauschakeling altijd moeilijk. Dankzij dit nieuwe toestel kunnen we erop vertrouwen dat we een correct signaal krijgen en winnen we weer heel wat tijd.

Sibelco vindt efficiënte interfacemeting met UWT Nivobob

Onze klant Sibelco wint en veredelt diverse soorten zand en mineralen. Het gaat vooral om hoogwaardige kwartszanden voor de industrie. De wereldwijde groep wordt geleid vanuit Antwerpen, waar Sibelco tevens beschikt over een overslaginstallatie. Vanuit de haven vertrekken schepen die het kwartszand over de hele wereld vervoeren.

Lees verder

We zochten lang naar een goede interfacemeting. Dankzij dit peillood hebben we een betrouwbare oplossing gevonden.

Spiromatic

De historiek van de samenwerking tussen Spiromatic en Retec Instruments gaat meer dan 12 jaar terug. Lang voor de periode dat Spiromatic de eerste atex conforme installaties wou bouwen.

Lees verder

Het eerste contact en de klantgerichte aanpak van Retec verschilde grondig van de toenmalige leverancier. We hadden snel door dat deze aanpak een meerwaarde zou betekenen voor onze installaties.

Bekaert doet beroep op Retec voor huur en service van de Katflow debietmeter

Op de quenching lijn van Bekaert Zwevegem wordt het debiet 1 keer per jaar grondig gecontroleerd - Retec voert deze audit uit. Zo vindt Bekaert een efficiënte, economische en betrouwbare oplossing. Bij Bekaert Zwevegem komen we meer dan eens op bezoek om debietmeting uit te voeren. Bekaert heeft in Zwevegem een grote lijn voor themische behandeling van de producten staan.

Lees verder

Ik ben tevreden van de service van Retec. Wanneer Dersou langskomt, weten wij dat alles perfect gecontroleerd en gemeten zal worden. Wij kunnen er op rekenen, en dat is belangrijk in onze productielijn!

Neven Fruitconserven meet het debiet van afvalwater met Isoil

Onze klant Neven Fruitconserven, centraal gelegen in Haspengouw (Riemst),verwerkt streekeigen fruit tot kwaliteitsconserven. Het bedrijf bestaat bijna 40 jaar. Hun succesformule? Bijna 40 jaar ervaring, een doordachte aankoop van alleen de beste basis ingrediënten, en een strenge controle van de productieprocessen. Zo kan Neven zorgen voor echte kwaliteitsproducten voor haar klanten.

Lees verder

Als KMO werken wij graag samen met vakspecialisten en andere KMO’s. We spreken dezelfde taal.

De Terwin smeltdruksensoren zijn al jarenlang de keuze van Wavin

Terwin is een relatief nieuw merk in onze Retec-portefeuille. We bezochten de voorbije weken enkele klanten die zowel Terwin als Retec goed kennen. Hun reacties zijn enthousiast en positief. Bovenop de jarenlange samenwerking komt nu het extra aanbod van de smeltdruksensoren. Zo kunnen wij een nog betere partner worden voor onze klanten. Voor we deze stap konden zetten, gingen we zelf ook in opleiding over extrusie, want hoewel we goed thuis zijn in vele sectoren, is extrusie toch een heel bijzonder vak. Een ambacht, eigenlijk.

Lees verder

Wij hebben altijd Terwin transmitters gebruikt dus dat zegt genoeg, hé? Behalve de normale slijtage hebben we eigenlijk nooit problemen gehad.

Watermanagement bij het San Marcoplein: geen kleine opdracht

Lees hier het succesverhaal van onze Watermanager in Venetië.

Lees verder