Bekaert doet beroep op Retec voor huur en service van de Katflow debietmeter

Op de quenching lijn van Bekaert Zwevegem wordt het debiet 1 keer per jaar grondig gecontroleerd - Retec voert deze audit uit. Zo vindt Bekaert een efficiënte, economische en betrouwbare oplossing. Bij Bekaert Zwevegem komen we meer dan eens op bezoek om debietmeting uit te voeren. Bekaert heeft in Zwevegem een grote lijn voor themische behandeling van de producten staan.

Ik ben tevreden van de service van Retec. Wanneer Dersou langskomt, weten wij dat alles perfect gecontroleerd en gemeten zal worden. Wij kunnen er op rekenen, en dat is belangrijk in onze productielijn!

50 metingen in recordtijd

Op de quenching lijn, die deel uitmaakt van deze afwerking, voeren wij debietmetingen uit. De flowmeter wordt ingeschakeld om de doorstromingskwaliteit van de buizen zelf te bewaken. Op de twee quenchinglijnen moet het debiet daarom op vele verschillende plaatsen gecontroleerd worden. Dankzij onze gebruiksvriendelijke draagbare clamp-on flowmeter van Katflow slagen wij erin om meer dan 50 verschillende metingen te doen in minder dan 4 uur tijd.

Tevreden klant

Bekaert was lang op zoek naar de juiste partner. In het verleden gaven andere debietmeters geen goede meting. Dankzij Retec en de Katflow 200 is dit probleem van de baan. Yves De Candt, verantwoordelijke van deze quenching lijn, bevestigt: “Ik ben tevreden van de service van Retec. Wanneer Dersou langskomt, weten wij dat alles perfect gecontroleerd en gemeten zal worden. Wij kunnen er op rekenen, en dat is belangrijk in onze productielijn!”