Belgosuc kiest voor betrouwbaarheid met Klay

Belgosuc is een West-Vlaams bedrijf, opgericht in 1990. Met een eigen labo waar volop aan productontwikkeling gedaan wordt, en een productielijn in topconditie, groeit Belgosuc nog steeds verder, en dragen zij vooral kwaliteit hoog in het vaandel. Belgosuc verwerkt natuurlijke geselecteerde suikers tot half-fabrikaten, op een hoogtechnologische,kwalitatief zeer hoogstaande en milieuvriendelijke manier. Hun productgamma bestaat onder meer uit vloeibare suikers, fructose, glucosestropen, glycerine, fondant, bijenvoeding, biostropen, enzovoort. Belgosuc verkoopt deze suiker-fabrikaten en halffabrikaten wereldwijd, voor de vakman, de food- en non-foodindustrie en voor de dierenvoeding. Vele van deze producten zijn kleverig, worden onder hoge temperaturen verwerkt, hebben dampen in de tank, of ander ekenmerken die niveaumeting soms in de weg staan. Bovendien moet alles zeer hygiënisch zijn, en is voedelveiligheid een belangrijke factor.

We hebben 25 Klay druktransmitters in onze productie, sommige toestellen zijn al 10 jaar in gebruik. Toch blijven ze even betrouwbaar, stabiel en nauwkeurig

Klay is specialist in voeding en hygiënische applicaties

Klay is Nederlands fabrikant van hoogwaardige hydrostatische drukopnemers. De 2000-SAN reeks wordt meest ingezet in de zuivel-, voeding- en farmaceutische industrie, mede dankzij alle gangbare hygiënische procesaansluitingen die mogelijk zijn op de transmitters. Peter Huyghe, verantwoordelijke onderhoud Belgosuc is heel tevreden met de toestellen. “Sommige toestellen zijn al sinds 2003 in gebruik, en zijn nog steeds zeer nauwkeurig en betrouwbaar. Ook de installatie is heel eenvoudig. Alles wijst zichzelf uit.”