Socomaille

Socomaille weeft technische textiel, jersey en interlock voor specifieke sectoren en toepassingen zoals voor de automobielindustrie, bagagefabrikanten, bedlinnen en matrasbescherming. Dankzij hun blijvende innovatie en aandacht voor kwaliteit is ook textiel voor de kinderzorg een belangrijke bedrijfstak geworden. In de productiehallen in Komen zijn een aantal bufferbaden waar magnetische vlotterschakelaars het laagniveau moeten aangeven. In deze buffers zit lijm op waterbasis, maar omdat deze lijm snel uithardt, komen de vlotters vast te zitten en is manueel onderhoud nodig om de vlotters te reinigen. 

In lijm is niveauschakeling altijd moeilijk. Dankzij dit nieuwe toestel kunnen we erop vertrouwen dat we een correct signaal krijgen en winnen we weer heel wat tijd.

Onze klant stemde in met een test met onze API ultrasone schakelaar te doen. Deze is in hoge mate ongevoelig voor aankleving, en dankzij het gladde RVS oppervlak zonder bewegende delen ook makkelijk te reinigen. Na een succesvolle test besliste de klant dit toestel aan te kopen.