De Terwin smeltdruksensoren zijn al jarenlang de keuze van Wavin

Terwin is een relatief nieuw merk in onze Retec-portefeuille. We bezochten de voorbije weken enkele klanten die zowel Terwin als Retec goed kennen. Hun reacties zijn enthousiast en positief. Bovenop de jarenlange samenwerking komt nu het extra aanbod van de smeltdruksensoren. Zo kunnen wij een nog betere partner worden voor onze klanten. Voor we deze stap konden zetten, gingen we zelf ook in opleiding over extrusie, want hoewel we goed thuis zijn in vele sectoren, is extrusie toch een heel bijzonder vak. Een ambacht, eigenlijk. Maar nu zijn we er klaar voor. Wij stuurden een korte brief naar de klanten die we overnamen van onze goede vriend Tony De Backer, met het blijde nieuws dat wij vanaf nu de Terwin fakkel verder opnemen in de Benelux. Prompt kwam een leuke mail terug in onze mailbox.

Wij hebben altijd Terwin transmitters gebruikt dus dat zegt genoeg, hé? Behalve de normale slijtage hebben we eigenlijk nooit problemen gehad.

Soms hoeven we onze klanten niet om een referentie te vragen, maar komt ze als vanzelf in onze mailbox binnen. Fantastisch is dat, want het is een bevestiging van het vertrouwen dat wij hebben in onze fabrikanten en in de merken en producten die wij u elke dag -overtuigd en met passie- voorstellen.