Het team dat de juiste instrumenten voor uw meetapplicaties vindt

We vinden snel het geknipte meetinstrument voor uw meetbehoeften en sturen u offertes binnen de 24 uur. Neem contact op via telefoon, chat of e-mail voor snel en gericht advies. Als u onze hulp ter plekke nodig hebt, trekken we onze overall aan om poolshoogte te nemen op uw site.

Ons team staat altijd klaar om u te helpen:

Martin Koch

Onze gedreven Sales & System Engineer (ing.) voor de regio Antwerpen, Limburg, Wallonië en Luxemburg. Martin zoekt én vindt de juiste oplossing voor elke applicatie.

Katrien Miechielssens

Zaakvoerder en verantwoordelijk voor Operations en Marketing. Katrien houdt ervan onze dagelijkse flow in goede banen te leiden.

David Vervaele

Zaakvoerder, verantwoordelijk voor markt- en productonderzoek en Technical Sales (ir.) voor Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen. Peilt met de glimlach naar uw noden en bezorgt u de passende oplossing voor elke niveaumeting of –detectie.

Dersou De Moor

Inside Sales Engineer Dersou is sneller dan zijn schaduw. Hij bezorgt u een passende offerte of installeert uw toestel in een handomdraai.

Sabine Dierickx

Al meer dan 15 jaar zorgt ons ‘pietje-precies’ voor de volledige orderverwerking. Sabine staat garant voor stipte en correcte leveringen.

Bart Van Nieuwenhuyse

Boekhouder-fiscalist. Zorgt er met veel passie en precisie voor dat ook de cijfers in onze boekhouding op het juiste niveau blijven.