Vacatures

Ons team is heel bijzonder en samen halen we prachtige resultaten. De tijd is rijp om ons team verder uit te breiden!

Office Manager (m/v/x)

Als geboren organisator zijn planning, orde en structuur voor jou belangrijk. Je houdt van efficiëntie en zoekt altijd naar de beste manier om zaken te organiseren. Je hebt oog voor detail waardoor alles ook in de puntjes verloopt. Je administratieve skills zijn uitstekend. Het up to date houden van de klanten- of leveranciersdatabase vind je vanzelfsprekend. Je kan rapporten maken waar nodig, je vindt je weg in de algemene administratie van een bedrijf.

Als communicator ben je verantwoordelijk voor onze interne en externe communicatie: Beursdeelnames, website verzorgen, onze online aanwezigheid verzekeren, doe je met gemak. Je weet hoe “Social for B2B” werkt, je hebt ervaring met het onderhouden van een website en gekoppelde Adwords campagnes. Je houdt ervan het bedrijf op de kaart te zetten.

Dankzij je verkooptalent zorg je samen met collega Sabine voor de verkoop van onze Duracell batterijen bij bedrijven (www.retec-batteries.be).

Wij zoeken een talent dat enthousiasme in- en uitademt. Een teamspeler die zoekt naar verbinding, die het glas halfvol ziet, die professionele voldoening vindt in excellente samenwerking. Iemand die meedenkt met de zaakvoerder, en vooruit loopt op zijn agenda.  Je precieze opleiding is minder belangrijk – maturiteit, intelligentie, creativiteit en computer skills zijn dat wel. Het is belangrijk dat je vloeiend Frans en Engels spreekt, leest en schrijft. Een aantal jaar relevante ervaring zijn voor deze job zeker belangrijk.

Wat kunnen wij bieden naast deze uitdagende en afwisselende job? Wij zijn no-nonsense en authentiek. Je komt terecht op een leuke (en volledig ergonomische) werkplek met top-collega’s. Je werkt in familiale sfeer, waar veel gelachen én hard gewerkt wordt, en waar work-life balance belangrijk is. We investeren in je professionele en persoonlijke groei. We bieden een eerlijke verloning met alle extra legale voordelen, zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.  Een 4/5 opdracht is bespreekbaar.

 

Bekijk onze websites, Facebookpagina én onze cijfers om te zien waar we voor staan.  Voel je je daarna aangesproken? Contacteer ons dan vandaag nog via mail, naar  katrien.miechielssens@retec.be

Alvast van harte welkom!

#managementassistant #rechterhandzaakvoerder #verkoopmedewerker #organisatormetcommerciëlefeeling #commercieelbediende #communicatie